Syngenta – inovacije u zaštiti bilja

Syngenta corn green zasticeno e1522184755532

Korovi predstavljaju jedan od ključnih problema u proizvodnji kukuruza, jer mogu drastično da umanje prinose.

Syngenta corn green zasticeno

Biljkama kukuruza predstavljaju konkurenciju ne samo što troše vodu i hraniva iz zemljišta već i što zauzimaju prostor ili ih zasenjuju, odnosno „guše“.

Prinos se kod kukuruza gradi od ranih faza razvoja – stoga je potrebno pravovremeno i kvalitetno suzbiti korove.

Za najranije suzbijanje korova Syngenta preporučuje novi herbicid Camix 560 SE
camix 560

koji ima izuzetno delovanje kako na širokolisne tako i na uskolisne jednogodišnje korove.

Osim izuzetne efikasnosti Camix 560 SE obezbeđuje dodatnu sigurnost i fleksibilnost, jer se može primenjivati do 3 lista razvoja kukuruza, obzirom da su obe aktivne materije ovog preparata izuzetno selektivne za kukuruz.

Dvostruka snaga Camix 560 SE se ogleda u izuzetno dugom produženom delovanju preko zemljišta na korove koji niču i koji su u nicanju, kao i brzim i snažnim delovanjem preko lista na već iznikle korove čime obezbeđuje ČISTU NJIVU OD SAMOG STARTA ZA SIGURAN PROFIT!

Novina je takođe i preparat Milagro Plus OD

milagro plus 1
uskolisnih i širokolisnih, kako jednogodišnjih tako i višegodišnjih korova uključujući i one tvrdokorne širokolisne i rizomski sirak.

OD formulacija, gotov miks dve aktivne materije i ugrađen okvašivač su ono što obezbeđuje snagu, kvalitet i efikasnost ovom preparatu i čine ga JEDNOSTAVNIM REŠENJEM ZA ČISTU NJIVU.

Brzo, sigurno i jako delovanje na širokolisne korove, možda i najbolje na našem tržištu je obezbeđeno primenom herbicida Calaris Pro

calaris pro logo

poznat među herbicidima sa dugim rezidualnim (produženim) delovanjem čime obezbeđuje čistu njivu od korova tokom cele sezone. Brzo usvajanje u biljku obezbeđuje da se ne može isprati kišom koja padne već posle nekoliko sati od tretiranja.

Calaris Pro je herbicid sa najbržim delovanjem na korove, već posle par dana od primene tretirani korovi prestaju da rastu menjaju boju i odumiru.

Izuzetno snažno folijarno delovanje omogućava potpuno suzbijanje čak i najtvrdokornijih korova, poput palamide. Obe aktivne materije imaju dugo rezidualno delovanje koje se ostvarenom sinergijom (spajanjem) u Calaris Pro još više produžuje.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede