Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2022. u prodaji – Kako naručiti?

Korice Vinograd PANTONE 485C naslovna

Novo izdanje „Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2022.“

Najnovija knjiga obiluje brojnim tekstovima iz različitih oblasti agrarne privrede i proizvodnje hrane. Nisu zanemarene ni druge teme važne za unapređenje poljoprivrede, među kojima je osavremenjavanje proizvodnje, digitalizacija, zaštita životne sredine, klimatske promene…

Tematski blokovi

Priređeni su i tematski blokovi sa temamo o kojima je do sada manje pisano. Nov blok „Žena i selo“ potvrđuje koliko važnu ulogu imaju žene u osnaživanju ruralnih sredina, dajući tako smisao seoskom životu. Zahvaljujući preduzimljivosti i idejama osnivaju zadruge i obezbeđuju dodatni prihod sebi i svojoj porodici.

Blok „Brendiranje agrarnih proizvoda“ je nova celina koja ukazuje na neraskidivu povezanost proizvoda i područja s kojih potiču, kao i važnost izgradnje njihovog identiteta i reputacije. I u ovom izdanju akcenat je na zadrugarstvu i potrebi da se mali proizvođači udružuju kako bi opstali, a njihova budućnost je svakako u formiranju specijalizovanih i složenih zadruga.

Vredno pomena je da se oko 150 autora potrudilo da ovu knjigu učini korisnom i zanimljivom čitaocima. „Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2022.“ štampan je na 406 strana i obuhvata više od trideset oblasti – od ruralnog turizma, obrazovanja u poljoprivredi, organske proizvodnje, poljoprivredne tehnike, primarne poljoprivredne proizvodnje do životne sredine, svega onoga što je neophodno za život i opstanak na selu.

„Kao i prethodnih godina, i ove nam je želja bila da putem pisane reči damo doprinos osavremenjavanju agrara, da ukažemo na aktuelne probleme, ali i da istaknemo ono što je dobro, kako bi to bio jedan od putokaza ka boljem sutra. U nadi da smo zadovoljili ukus i potrebu vas, naših čitalaca, pozivamo vas da nabavite primerak ovoj jedinstvenog i posebnog izdanja.“ T. Gnip

Kako naručiti Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar?

Pimerak izdanja može se poručiti u redakciji lista „Poljoprivrednik“, po ceni od 2.000,00 dinara. Adresa: Novi Sad, Bulevar oslobođenja 81. Moguće je poručiti i preko Narudžbenice koju možete preuzeti i popuniti OVDE.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede