Perry sušare tip Savana sa naprednim PLC sistemom

Perry susare 2

Savana sušare, svetski poznatog proizvođača Perry of Oakley Ltd,  se isporučuju sa naprednim Perry-evim PLC sistemom. Internet konekcija, daljinsko upravljanje, bronzani elementi.

Perry of Oakley Ltd je najiskusniji proizvođač opreme za sušenje i transport zrnastih proizvoda u Velikoj Britaniji.

Perry oprema za ceo svet

Perry of Oakley Ltd je projektovao i izgradio prvu sušaru kontinualnog protoka na teritoriji velike Britanije još 1955. godine. Ta sušara je bila najnaprednija sušara u tom vremenu, a koja se po principu rada ne razlikuje mnogo od današnjih.

Nagradu za Izvoznika godine 2017, dobili su u godini jubileja kada su proslavljali sedamdeset godina postojanja, a za ponudu kvalitetne opreme i usluga kako za tržište Velike Britanije, tako i za izvoz širom sveta. Oprema ove kompanije nalazi se u mnogim zemljama sveta kako u Evropi, tako i u Africi, Australiji, na Bliskom istoku, Balkanu, u Rusiji.

Perry susare 1

Savana sušare – od internet konekcije, preko daljinskog upravljanja do bronzanih elemenata

Danas Perry of Oakley Ltd proizvodi modernu potpuno automatizovanu sušaru za žitarice serija Savana.

U Savana seriji u ponudi su sušare različitih kapaciteta 8-200 t/h. Savana sušare se isporučuju sa naprednim Perry-evim PLC sistemom koji se programira u ovoj kući.

Sušara je jedinstvena na tržištu po automatskoj kontroli rada, i to tako što kontroliše temperaturu izlaznog vazduha i zrna, i u skladu sa tim podešava vreme zadržavanja zrna tako da na izlazu imamo proizvod konstantne vlažnosti.

Sušara ima i internet konekciju, a može slati i email-ove sa upozorenjima kao i tekstualne SMS poruke na unete kontakte.

Sušarom se takođe može upravljati na daljinu putem aplikacija koje su dostupne besplatno na Google Play & iStore. Kada je korisnik konektovan putem WiFi ili mobilne mreže, sa bilo kog mesta, online može videti PLC displey sušare i upravljati na daljinu.

Da bi se osigurao dug radni vek, Savana serija sušara konstruisana je sa kanalima za vazduh od 2 mm debljine i 3 mm debljine najviši kanali u koloni za zrno da bi se izbegla deformacija i trošenje materijala.

Da bi se obezbedio konstantan protok zrna prema izlazu u koloni za sušenje, čak i u uslovima kada je zrno vlažno, sve sušare Savana serije su opremljene pneumatski kontrolisanim ispustom (Shutter ispust).

Od ove godine uvedena je i ugradnja bronzanih elemenata za sve delove koji se habaju. Ova unapređenja, uz ostale ključne prednosti u Savana seriji, čine sušare jedinstvenim na tržištu.

Ponuda transportera, elevatora, opreme za biomasu…

Perry of Oakley Ltd, takođe, proizvodi i opremu za transport žitarica u silosima i podnim skladištima kapaciteta 10-1000 t/h. Proizvode i lančaste transportere, kofičaste elevatore, trakaste transportere, pužne transportere, opremu za biomasu…

Da pronađete mnogo više informacija o Perry of Oakley i opremi za sušenje, transport i skladištenje žitarica posetite www.perryofoakley.co.uk ili pozovite inženjera na +381 69 3881 552, a možete se obratiti i upitom na Mario.Barlakov@perryengineering.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede