Poslovni klub „Naš med“ obezbeđuje i veću otkupnu cenu meda

pogon nas med

Poslovni klub „Naš med“ sada ima 354 člana. Besplatno učlanjenje za pčelare koji med predaju pogonu SPOS-a.

Pogon za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo pokreće Poslovni klub „Naš med“ za sve pčelare koji mu predaju med, i obezbeđivaće im posebne koristi za vernost, pre svega veću otkupnu cenu meda.

Poslovni klub „Naš med“

Učlanjenje u klub je besplatno, bez obzira koju količinu meda je pčelar predao pogonu. Svi članovi kluba dobiće članske kartice Kluba, već na kraju ove sezone otkupa.

Zainteresovani koji nisu predali med, mogu se učlaniti uplatom članarine Klubu koja za one koji ne predaju med Pogonu iznosi 360.000 dinara.

„Svi koji su predali med Pogonu „Naš med“ automatski postaju članovi Poslovnog kluba, bez ikakvih plaćanja.

Svaki kilogram predatog meda predstavljaće jedan bod (pčelari koji med daju uz isplatu nakon njegove prodaje krajnjem kupcu, dobijaće 2 boda po kg predatog meda), a broj bodova će se sakupljati kroz godine, dok će Pogon povremeno objavljivati kakve koristi će članovi Poslovnog kluba imati shodno broju prikupljenih bodova, kako zbirno, tako i po godinama“, navodi se na sajtu SPOS-a.

Veću otkupnu cenu meda ostvariće svi članovi kluba shodno ukupnom broju bodova, kao i broju bodova prikupljenom u poslednje dve godine koje prethode godini predaje novog meda Pogonu. Visina uvećanja cene biće određivana svake godine shodno tadašnjim tržišnim uslovima, ističe SPOS.

poslovni klub nas med

 

Za sve one koji u dve uzastopne prethodne godine ostvare najmanje 1.500 bodova, biće organizovan krajem aktivne sezone svečani prijem uz besplatan prateći ručak. Tom prilikom će se razgovarati o aktuelnim temama: mogućim predlozima za dalje unapređenje rada Pogona, o primedbama na rad zaposlenih, o stanju na tržištu, o predlozima za unapređenje domaćeg tržišta i slično. Ručku će moći da prisustvuju i ostali članovi kluba uz odgovarajući popust na cenu pune kotizacije za ručak.

Poslovni klub sada ima 354 člana. To su pčelari koji su predali med u prvih 11 šlepera od početka rada Pogona, kao i za maloprodaju u Srbiji. Pčelari iz ostalih šlepera, kako navodi SPOS, još uvek nisu statistički obrađeni. Uskoro će biti štampane kartice za članove Poslovnog kluba „Naš med“, sa kojima će pčelari, kako ističe SPOS, ostvariti velike koristi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede