Претрага
Претрага

Internacionalna škola za degustatore meda 13. i 14. aprila 2024.

Internacionalna škola omogućava sticanje znanja o metodama za objektivno ispitivanje i ocenjivanje karakteristika meda Srpsko društvo za testiranje i ocenjivanje meda u saradnji sa Centrom...

Galenika

Internacionalna škola omogućava sticanje znanja o metodama za objektivno ispitivanje i ocenjivanje karakteristika meda

Srpsko društvo za testiranje i ocenjivanje meda u saradnji sa Centrom za biologiju pčela: Univerzitet u Beogradu – Biološki fakultet, a pod pokroviteljstvom Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS), objavilo je da će se 13. i 14. aprila 2024.  godine održati Internacionalna škola za degustatore meda. Školu će voditi ekspert iz Organizacije „Bee Sources“ iz Bolonje, Italija, koji je član Nacionalnog registra eksperata za senzornu analizu meda u Italiji u saradnji sa ekspertima iz Srpskog društva za testiranje i ocenjivanje meda iz Beograda.

Predloženi kurs omogućava sticanje znanja o metodama za objektivno ispitivanje i ocenjivanje karakteristika meda. Učesnici koji savladaju najmanje 75% gradiva dobiće Sertifikat o pohađanju kursa “Osnove senzorne analize meda 1.0”. Kurs se organizuje u svrhu unapređivanja znanja iz ove oblasti koja je u prethodnom periodu bila potpuno zapostavljena.

Škola će se održati u Institutu za zoologiju Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 3, stepenište levo, II sprat (u zgradi Filološkog fakulteta) u Beogradu.

Maksimalni broj polaznika po kursu – 30. Kurs traje dva dana. Cena po polazniku je 15.000 dinara, piše na sajtu SPOS-a.

Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja polaznika, uplatu izvršiti u dogovoru sa organizatorom. Bliže informacije o Konkursu se mogu dobiti preko telefona 063-106-67-44 ili na e-mail: kvalitetmeda@gmail.com

Zainteresovani mogu doneti svoje uzorke meda ukoliko žele da isti budu testirani tokom kursa.

Preporučujemo: Bagremov med pčelara Saše Jovanovića iz Despotovca najbolje ocenjen na Prvom nacionalnom ocenjivanju meda

Podeli sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Preporučeno