Takmičenje „Battle of Minds“ za inovacije iz oblasti ekologije

Takmicenje Battle of Minds

Globalno takmičenje u preduzetništvu „Battle of Minds“ je idealna prilika za sve mlade, talentovane ljude koji su zainteresovani za oblast ekologije i žele da podele svoje inovativne ideje koje će stvoriti održivu budućnost za sve nas.

Podelite svoju inovativnu ekološku ideju i kreirajte održivu budućnost za sve

Prijave su otvorene, a svi zainteresovani se mogu registrovati do 13. juna na sledećem linku.

Takmičenje se organizuje na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou, a učesnici sa najboljim idejama mogu osvojiti nagradu do 50.000 funti, kao i šansu za dalji profesionalni razvoj.

Izazov iz oblasti ekologije koji zahteva angažovanje takmičara u kreiranju nove, originalne ideje, odnosi se na odlaganje svakodnevnog otpada. Uprkos dostupnosti reciklirajuće ambalaže, mnogi potrošači ne recikliraju svoj otpad, što znači da on završava na deponijama. Zadatak za takmičare je da osmisle i predstave inovativno rešenje pomoću kog se potrošači mogu podstaći na pravilno odlaganje otpada.

Ekologija je samo jedna od četiri oblasti koje su zastupljene na takmičenju. Preostale oblasti iz kojih takmičari prijavljuju svoje ideje odnose se na poslovnu kulturu, poljoprivredu i energetiku.

Učesnici koji se ove godine budu takmičili na lokalnom nivou mogu dobiti priliku za praksu i dalji razvoj.

Inovatore koji svojim idejama zasluže drugo mesto na globalnom nivou očekuje nagrada do 25.000 funti, dok prvoplasirani dobija do 50.000 funti.

PRIJAVITE SE ZA TAKMIČENJE OVDE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede