Dani organskog izvoza 2022. Srbije, Ukrajine i Albanije, 22.11-2.12.2022.

dani organskog izvoza

Virtuelni Dani organskog izvoza 2022. Srbije, Ukrajine i Albanije će se održati u periodu od 22. novembra do 2. decembra 2022.

Tokom ovog perioda uvoznici i poslovne organizacije se pozivaju da saznaju više o organskom sektoru i izvoznicima iz Srbije, Ukrajine i Albanije i da izgrade i ojačaju poslovna partnerstva. Zainteresovani izvoznici organskih proizvoda iz ove tri zemlje, kao i uvoznici iz celog sveta mogu većsada da se registruju i postave profile kompanija na virtuelnoj platformi b2match.

Ova platfroma će izvoznicima i uvoznicima organskih proizvoda omogućiti da zakažu poslovne sastanke, zatim da razmene informacije o asortimanu i ponudi kompanija i da se dogovore o poslovnim planovima za 2023. godinu.

Dani organskog izvoza

Dani organskog izvoza će biti i zvanično predstavljeni 22. novembra 2022. od 9.30 do 13.10 po srednjoevropskom vremenu. Više o događaju možete naći na sledećem linku

Događaj se organizuje u okviru OT4D i QFTP projekata u saradnji sa lokalnim partnerima iz tri zemlje. Ovde možete preuzeti Pozivnica za virtuelni događaj Dani organskog izvoza

Izvor: Serbia organica

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede