Bio-bašta na Poljoprivrednom sajmu od 18. do 23. maja

biobasta poljoprivredne skole Zr

Na predstojećem Poljoprivrednom sajmu Bio-bašta će biti i ove godine prostor na kom će posetioci moći da se informišu o organskoj proizvodnji, upoznaju sa biljnim vrstama, edukuju o semenskom i sadnom materijalu…

Bio-bašta, programi i radionice

Biobašta porodice Lelea u Torku

Posetioce će od 18. do 23. maja dočekivati na otvorenom prostoru ispred Hale 12, delu simboličnog „Urbanog salaša“ na Sajmu, koji partnerski pripremaju Novosadski sajam i Institut za ratartsvo i povrtarstvo, Poljoprivredna škola u Futogu i Udruženje Organski Sad – Novi Sad. Svakoga dana biće upriličeni različiti programi i radionice, pre svega za najmlađe, ali i za sve posetioce zainteresovane za proizvodnju organskih biljaka, agro-tehničke mere u proizvodnji povratrskih kultura i lekovitog bilja, kao i za hidroponsku proizvodnju i obrazovanje u oblasti poljoprivrede.

poljoprivredni sajam 2024

Ove godine 91. međunarodni poljoprivredni sajam, nosilac oznake „Najbolje iz Vojvodine“ ima snažnu podršku Evropske unije koja je Partner priredbe. Uz najveći agrobiznis događaj kao i ranije su Globos osiguranje – Generalni sponzor, Al Dahra – Zlatni sponzor, Banka Poštanska štedionica – Banka partner, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinska vlada sa sekretarijatima za poljoprivredu i privredu, Grad Novi Sad i Darodavac u Poklon-igri Kite DOO.

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu od 18. do 23. maja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede