Претрага
Претрага

Rekorderi proizvodnje suncokreta

Na početku smo još jedne proizvodne sezone. Suncokret kao kultura koja je pokazala najmanje oscilacija u prinosu u prethodnim godinama u poređenju sa ostalim ratarskim...

Galenika

Na početku smo još jedne proizvodne sezone.

Suncokret kao kultura koja je pokazala najmanje oscilacija u prinosu u prethodnim godinama u poređenju sa ostalim ratarskim usevima i ovog proleća će zauzeti značajne površine u našoj zemlji.

Mnogo je izazova u proizvodnji suncokreta i zbog toga u ponudi je nekoliko sistema proizvodnje, koji povezuju kvalitetno seme sa vrhunskom zaštitom useva od korova, štetočina i bolesti.

Kao jedina kompanija na tržištu koja u ponudi ima sve segmente tehnologija u proizvodnji semena suncokreta Syngenta uspešno razvija i Clearfield Plus tolerantne hibride.

Syngenta hibridi Clearfield Plus Sistema u ovoj sezoni su SY Bacardi CLP, SY Neostar CLP i SY Academy CLP.

Syngenta logo 300x200 1

SY Neostar CLP je nova zvezda na našem tržištu. Izuzetno rodan hibrid i konstanto stabilan u svim uslovima proizvodnje. Hibrid optimalne visine, tolerantan na poleganje i odlične tolerantnosti na lomljenje.

syngenta glavica grupno

SY Bacardi CLP je jedan od hibrida sa najvećim rodnim potencijalom i sadržajem ulja, veoma prilagodljiv u različitim proizvodnim uslovima, a naročito pogodan za intenzivne uslove gajenja.

syngenta glavica suncokreta

SY Academy CLP je adaptibilan hibrid, hibrid koji je naučen da pobedi stresne uslove gajenja.

SY Bacardi CLP, SY Neostar CLP i SY Academy CLP se obavezno gaje uz upotrebu preparata Listego Plus da bi njiva bila čista od problematičnih korova, kao sto su ambrozija, pepeljuga, veliki i zeleni muhar, štirevi, tatula, kereće groždje, dvornici.

Dakle – SY Bacardi CLP, SY Neostar CLP i SY Academy CLP uz herbicid Listego Plus sa maksimalnom količinom primene od 2 l/ha za čistu njivu od korova i visok prinos suncokreta.

Syngenta Nazivi hibrida 300x169 1

NAŠI REKORDERI

tabela nova 1024x808 1

 

Podeli sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Preporučeno