Besplatni štandovi za pčelare članove SPOS-a za izlaganje na 2 predstojeća sajma

besplatni standovi

Besplatni štandovi za nekoliko pčelara na predstojećim sajmovima. Izlagači su dužni da izlažu svih dana trajanja sajma.

SPOS i Pogon ”Naš med” u saradnji sa Novosadskim sajmom, Beogradskim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, obezbedili su besplatan izložbeni prostor na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu na Novosadskom sajmu, i 27. Međunarodnom sajmu hortikulture i darova prirode na Beogradskom sajmu.

propolis

Besplatni štandovi za izlaganje na Poljoprivrednom sajmu za pčelare članove SPOS-a

89. Međunarodni poljoprivredni sajam na Novosadskom sajmu održaće se od 21. do 27. maja 2022. godine na Novosadskom sajmu. SPOS će imati štand od 40 kvadratnih metara u hali 23 u kojoj se svake godine izlažu pčelinji proizvodi. Kako navodi krovna organizacija pčelara Srbije, nekoliko pčelara će besplatno, bez ikakve naknade, moći da izložili svoje proizvode pčelarenja. Štandovi su obezbeđeni besplatno. Izlagači su dužni da izlažu svih dana trajanja sajma.

Besplatni štandovi i na Međunarodnom sajmu hortikulture i darova prirode

27. Međunarodni sajam hortikulture i darova prirode na Beogradskom sajmu održaće se od 7. do 11. aprila 2022. godine. Zainteresovani članovi SPOS-a (njih 2-3) moći će da besplatno izlože svoje proizvode pčelarenja, uz uslov da budu prisutni na sajmu svih 5 dana njegovog trajanja. Sajamski štand je obezbeđen takođe besplatno, kao i ispisivanje natpisa za štand sa imenom izlagača, navodi SPOS.

Više informacija

Svi zainteresovani pčelari članovi SPOS-a trebaju da svoje interesovanje za izlaganje na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu pošalju na spos.rs@gmail.com. Informacije na telefone 060/444-08-08 i 011/6128-071, svakog radnog dana od 9 do 12 časova.

Zainteresovani za Sajam hortikulture i darova prirode u Beogradu treba da se jave na mejl spos.odbor@gmail.com, kao i na telefon 060/444-01-83.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede