Uručeni pehari i priznanja osvojeni na ocenjivanju kvaliteta

pehari sajam

Uručeni pehari, plakete, povelje, medalje i diplome najboljima na ocenjivanju kvaliteta proizvoda i usluga koje je počelo u maju, a biće završeno tokom Poljoprivrednog sajma.

Na Novosadskom sajmu danas su uručena priznanja osvojena na vrednovanju kvaliteta proizvoda i usluga, koje je organizovano povodom 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, planiranog za jesen, od 18. do 24. septembra.

U robnoj grupi pčelinji proizvodi i oprema za pčelarstvo Veliki šampionski pehar osvojilo je Poljoprivredno gazdinstvo Vojkan Milutinović, Pančevo, za najviši kvalitet meda i proizvoda na bazi meda i ponelo zvanje Apsolutnog šampiona kvaliteta Poljoprivrednog sajma, objavio je Novosadski sajam.

Knjaževački Timomed, dve decenije osvaja vrhunska priznanja Novosadskog sajma. Ovoga puta poneo je Srebrni šampionski pehar za vrhunski kvalitet meda i dijetetskih proizvoda na bazi meda.

Komisija je u robnoj grupi pčelinji proizvodi i oprema za pčelarstvo dodelila i pet Pehara Novosadskog sajma.

Dobitnici su Tehnoplast Gligorijević, Batočina, Tisakop u Kanjiži, Mirko Gvojić iz Kljajićeva, i udruženja Dikena Farm Honey, Tetovo, Severna Makedonija i Api Beo u Beogradu.

Specijalno priznanje – Diploma sa posebnim priznanjem uručeno je prof. dr Mići Mladenoviću, za dvadesetpetogodišnju saradnju i važan doprinos u razvoju i kvalitetu pčelinjih proizvoda, kao i pčelarstvu u celini.

Za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda Vitaminka, Banja Luka, Republika Srpska, osvojila je Veliki šampionski pehar u grupi proizvodi od voća i povrća.

Istim priznanjem su u grupi mineralnih voda i osvežavajućih bezalkoholnih pića nagrađene novosadska BB Minakva i Vitinka, Zvornik, Republika Srpska, dok novosadska Kafa „Dobro jutro“, odlazi sa Velikim šampionskim peharom osvojenim u robnoj grupi kafa i čaj.

Srebrnim šampionskim peharom Novosadskog sajma nagrađena je Traditional Food, Ralja, u grupi proizvodi od voća i povrća, dok je Pehar Novosadskog sajma poneo PIK-Bečej.

U Kongresnom centru „Master“ uručene su i plakete, povelje, medalje i diplome najboljima na ocenjivanju kvaliteta proizvoda i usluga koje je počelo u maju, a biće završeno tokom Poljoprivrednog sajma. U istom terminu, uz najveću smotru agrara na ovim prostorima, od 18. do 24. septembra, biće priređeni i 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije, saopšio je Novosadski sajam.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede