Agro krediti koji menjaju život iz korena: Posebno kreirani paketi za svakog poljoprivrednika

Naslovna fotografija

Miloš Teodorović je uspešni poljoprivrednik iz Salaša Crnobarskog, koji je nastavio porodičnu tradiciju i ostao na selu kao treća generacija poljoprivrednih proizvođača.

S obzirom na ljubav, vreme i snagu koje svakodnevno ulaže u posao koji je deo njega od rođenja, Miloš ide u korak sa vremenom i mogućnostima koje ono nudi. Sa ponosom ističe da na svojoj farmi gaji 1.000 tovljenika godišnje, a poseduje i 10 muznih krava, simentalske rase. Gazdinstvo za primer krasi i nova mehanizacija, u koju je Miloš mudro investirao i dokazao da težak poljoprivredni posao može da se uradi brže i kvalitetnije, a sa manje napora. Baš kao pravi biznismen, poljoprivrednik iz Salaša Crnobarskog povukao je potez koji mu je olakšao, smanjio troškove i vreme provedeno na farmi u toku dana.

Tajnu uspeha ne krije od drugih, već je rado prenosi svojim komšijama i kolegama poljoprivrednicima. Kada se bavite stočarstvom i ratarstvom, kupovina traktora i drugih mašina u pravom trenutku, može doneti višestruku dobit, baš kao u Miloševom slučaju. Poljoprivrednim kreditom uspeo je ono što dve generacije poljoprivrednika u njegovoj porodici prethodno nisu – da unapredi proizvodnju i sebi olakša kompletan proces rada.

Nije se dvoumio ni na trenutak kad je odlučivao kome će pokloniti svoje poverenje jer je to poverenje zaslužila davno NLB Komercijalna banka, čiji je dugogodišnji klijent. Agro savetnik NLB Komercijalne banke osmislio je paket pogodnosti za Miloša i posvećeno sa njim radio na realizaciji značajnog kredita. Na isti način agro savetnici rade sa svim svojim klijentima prilagođavajući ponudu njihovim potrebama i svemu što jednom poljoprivrednom gazdinstvu treba.

NLB Komercijalna banka Agro

Klijenti se NLB Komercijalnoj banci mogu obratiti u najbližoj ekspozituri, a ima ih više od 200 na teritoriji cele Srbije. Odgovor na zahtev stiže u kratkom roku, a prati ga i povoljna kamatna stopa. Pored kratkoročnih kredita sa rokom otplate do 12 meseci za nabavku đubriva, semena, repromaterijala, ali i za likvidnost, NLB Komercijalna banka obezbeđuje i kredite sa dužim rokovima otplate za:

  • nabavku nove i polovne mehanizacije,
  • protivgradne mreže,
  • sistema za navodnjavanje,
  • izgradnju objekata različitih namena,
  • nabavku osnovnog stada, ali i za
  • kupovinu zemlje.

Kao treća najveća i najlikvidnija bankarska institucija u Srbiji sa preko milion klijenata, NLB Komercijalna banka ostvaruje pravi partnerski odnos sa svojim klijentima. Agro savetnici NLB Komercijalne banke su specijalizovani za rad sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima i tu su da ponude najbolja rešenja za predviđeno ulaganje.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede