Poziv organskim proizvođačima za nastup na Poljoprivrednom sajmu – Prijave do 15. aprila

organski

Organski proizvođači mogu da se prijave za nastup na Izložbi organskih proizvoda koja će se održati na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

U okviru Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu koji se održava od 21- 27. maja 2022. godine Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u saradnji sa Serbia Organikom organizuje Izložbu organskih proizvoda, proizvoda sa oznakom geografskog porekla, proizvoda sa oznakom srpski kvalitet i zanatskog piva, koja će se održati u Hali 1a. Kako navodi Serbia Organica, izložba organskih proizvoda se organizuje od 2011. godine i ima za cilj promovisanje organskih prozvoda i proizvođača široj javnosti.

logo serbia organica

Organski proizvođači nastupaju bez finansijske naknade uz ispunjenje određenih uslova

Korišćenje izložbenih prostora za izlaganje i promociju svojih proizvoda na izložbi je za proizvođače/preduzeća i udruženja proizvođača bez finansijske naknade, ističe asocijacija. Uslov za besplatno učešće je sklopljen ugovor sa jednom od ovlašćenih kontrolnih organizacija i da za svoje proizvode poseduju važeći sertifikat.

logo za organski prizvod

Na izlagačima je da sami organizuju uređenje, odnosno brediranje štanda koji dobiju na korišćenje i da obezbede prisustvo svojih predstavnika na štandu tokom svih 7 dana trajanja sajma.

Za izlaganje sredstva za zaštititu i ishranu bilja/oplemenjivača zemljišta uslov je da se ona nalaze na Listi sredstava za ishranu bilja i oplemenjivača zemljišta i Listi sredstava za zaštitu bilja koja su dozvoljena za upotrebu u organskoj proizvodnji, dodaje u obaveštenju Serbia Organica.

Prijave do 15. aprila

Broj izlagača je ograničen, pa ukoliko ste zainteresovani, svoje učešće na ovoj izložbi možete da prijavite do 15. aprila na imejl: office@serbiaorganica.org

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede