U toku je promotivna kampanja „Mislim na nas – kupujem organsko“ 

organsko povrće 2

Kampanja „MISLIM NA NAS – kupujem organsko“ osmišljena sa ciljem da se potrošačima približe vrednosti organskih domaćih proizvoda.

Cilj projekta je podsticanje izvoza organskih proizvoda kao i promocija i povećanje potražnje za domaćim organskim proizvodima. Tokom trajanja kampanje domaćoj javnosti će se predstaviti neki od organskih proizvođača, koji će predstaviti delić svoje svakodnevnice i specifičnosti organske proizvodnje, saopštila je Serbia Organica.

kampanja organsko
Foto: facebook.com/SerbiaOrganica.info

Kampanja za potrošače, proizvođače, trgovce i distributere

Kampanja je namenjena svim učesnicima u sektoru organske proizvodnje od potrošača preko trgovaca, distributera do proizvođača. Takođe, navodi Serbia Organika, alati i idejni koncept kampanje koji će se predstaviti tokom ovog događaja će biti dostupni i raspoloživi za korišćenje svim zainteresovanim akterima, sve u cilju podizanja svesti potrošača i povećanja potražnje i prodaje domaćih organskih proizvoda.

Kampanja je deo projekta Organic Trade for Development in Eastern Europe (OT4D) koji podržava Državni sekretarijat za ekonomske poslove Švajcarske (SECO), a sprovode IFOAM (međunarodno udruženje za organsku proizvodnju), Helvetas (švajcarska agencija za međunarodnu saradnju) i FiBL (švajcarski istraživački institut za organsku poljoprivredu), a implementira se u Srbiji, Albaniji i Ukrajini.

Nacionalna asocijacija za razvoj organske proizvodnje  Serbia  Organika je partner u realizaciji aktivnosti u Srbiji.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede