Претрага
Претрага

Besplatne obuke za pčelare, voćare i organske proizvođače

Besplatne obuke na Poljoprivrednom fakultetu i sertifikati. Sekretarijat za privredu Grada Beograda u saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom, a radi podizanja opšteg znanja iz oblasti pčelarstva,...

Galenika

Besplatne obuke na Poljoprivrednom fakultetu i sertifikati.

Sekretarijat za privredu Grada Beograda u saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom, a radi podizanja opšteg znanja iz oblasti pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje, organizuje besplatne obuke za poljoprivredne proizvođače organske proizvodnje, pčelare i voćare sa teritorije grada Beograda. Radi se o teriorijskoj i praktičnoj obuci.

Kako se navodi u saopštenju iz ovog sekretarijata besplatne obuke:

  • za voćare počinje 20. septembra i trajaće tri dana,
  • za organsku proizvodnju počinje 23. septembra i trajaće dva dana,
  • za pčelare 25. septembra u trajanju od tri dana.

Obuke iz oblasti voćarstva i organske proizvodnje će se održati u Velikoj sali Poljoprivrednog fakulteta, Nemanjina 6, Zemun, a iz oblasti pčelarstva u Svečanoj sali Fakulteta.

Po završetku teorijske obuke polaznici će proći testiranje o stečenom znanju, nakon čega će im biti dodeljeni sertifikati. Osnovni ciljevi obuke su stručno osposobljavanje i sticanje veština u oblasti pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje.

 

agronomi na poslu 2

Besplatne obuke obuhvatiće različite teme

Između ostalog u programu za voćare biće reči o zasnivanju zasada, savremenim tehnologijama, kalemljenju, formiranju krune… Organski proizvođači imaće priliku da saznaju više o zasnivanju povrtnjaka, plodoredu, alternativnim vrstama povrća, agrotehnici, organskim farmama, podsticajima. U programu obuke za pčelare predviđene su i teme o podsticajima, pčelinjim društvima, proizvodima, pašama, uzgoju matica kao i o bolestima pčela.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na telefon 7157-418, 7157-388, radnim danima od 8 do 15 časova.

OVDE preuzmite detaljan program obuka

Podeli sa prijateljima:

Preporučeno