Fito farmacija

LG Seeds

Konkurs za stanovnike Studentskog doma za dobrobit životinja i zaštitu prirode

ORCA raspisala konkurs za podršku studentima koji je otvoren do 29. aprila.
Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama (ORCA) raspisuje konkurs za podršku studentima – budućim stručnjacima za zaštitu životinja i prirode.

Konkurs je otvoren do 29.4. i svi zainteresovani studenti mogu poslati biografiju i motivaciono pismo na office@orca.rs .

ORCA stipendisti imaće obezbeđen besplatan smeštaj u Studentskom domu za dobrobit životinja i zaštitu prirode.

Za njih će biti obezbeđena praksa u ORCA i stručna pomoć mentora pri izradi stručno-istraživačkih radova. Studenti će biti u kontaktu sa stručnjacima, institucijama i organizacijama iz inostranstva.

Pored toga, stipendisti će imati priliku da tokom studiranja rade za dobrobit životinja na lokalnom, nacionalnom, regionalnom i evropskom nivou.

Studentski dom za dobrobit životinja i zaštitu prirode j enastao tako što je Ljubinka Vivčar organizaciji ORCA testamentom ostavila stan od 35 m² . Ovaj nesvakidašnji gest inspirisao je organizaciju ORCA da Ljubinkinu velikodušnost usmeri ka kvalitetnijoj budućnosti dece, životinja i prirode.

Tako je nastala ideja o pretvaranju Ljubinkinog stana u prvi Studentski dom za dobrobit životinja i zaštitu prirode.

Cilj je da se omoguće razvoj i obrazovanje novih generacija stručnjaka za dobrobit životinja i prirode u našoj zemlji. U toku kampanje „Ljubinkin legat“ čak 250 građana – donatora podržalo je Ljubinkinu ideju i za 50 dana prikupilo sredstva za renoviranje stana. Sada je stan potpuno adaptiran za život i školovanje studenata koji žele da svoje karijere posvete životinjama i prirodi.

Tekst konkursa i više informacija možete pronaći OVDE .

 

Oznake:

Ostavi komentar

Predstavljamo

“Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2019” u prodaji

Novu knjigu "Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar", izdanje za 2019. godinu moguće je poručiti online ili preko narudžbenice, ili je podići lično ...
Detaljnije

Najave događaja

Poljoprivredni sajam ove godine od 11. do 17. maja

Poljoprivredni sajam ove godine - izložbe, skupovi, edukacije, prezentacije, poslovni susreti, primena nauke u poljoprivredi ...
Detaljnije