Fito farmacija

LG Seeds
italija

Italija zemlja partner Poljoprivrednog sajma 2019. 

Italija je zemlja partner na narednom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji će se održati u maju 2019. godine.

Do Međunarodnog poljoprivrednog sajma ima još oko pola godine, a već se zna da će Zemlja partner biti Italija.

Nosilac nastupa Italijanska agencija za spoljnu trgovinu ICE

Kolektivni nastup italijanskih kompanija, od 11. do 17. maja, posetioci mogu da očekuju u Hali 1.

Nosilac nastupa biće Italijanska agencija za spoljnu trgovinu ICE.

Tokom Poljoprivrednog sajma ICE će pružati informacije, podršku i savetodavne usluge kompanijama i individualnim proizvođačima.

Da je saradnja italijanskih i srpskih privrednika duga i čvrsta, potvrđeno je 2015. godine na Poljoprivrednom sajmu kada je Italija bila Zemlja prijatelj, kao i 2016, kada je nastupila kao Zemlja partner.

Sarađuje se u mnogim privrednim oblastima, a cilj  saradnje u domenu agrara je pružanje podrške razvoju i unapređenju srpske poljoprivrede, kako bi se otvorila vrata plasmanu proizvoda iz naše zemlje na evropsko tržište, kao i ostvarivanje konkretne saradnje firmi koje posluju u oblasti poljoprivrede.

Oznake:, ,

Ostavi komentar

Predstavljamo

“Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2019” u prodaji

Novu knjigu "Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar", izdanje za 2019. godinu moguće je poručiti online ili preko narudžbenice, ili je podići lično ...
Detaljnije

Najave događaja

Poljoprivredni sajam ove godine od 11. do 17. maja

Poljoprivredni sajam ove godine - izložbe, skupovi, edukacije, prezentacije, poslovni susreti, primena nauke u poljoprivredi ...
Detaljnije