Fito farmacija

LG Seeds
italija

Italija zemlja partner Poljoprivrednog sajma 2019. 

Italija je zemlja partner na narednom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji će se održati u maju 2019. godine.

Do Međunarodnog poljoprivrednog sajma ima još oko pola godine, a već se zna da će Zemlja partner biti Italija.

Nosilac nastupa Italijanska agencija za spoljnu trgovinu ICE

Kolektivni nastup italijanskih kompanija, od 11. do 17. maja, posetioci mogu da očekuju u Hali 1.

Nosilac nastupa biće Italijanska agencija za spoljnu trgovinu ICE.

Tokom Poljoprivrednog sajma ICE će pružati informacije, podršku i savetodavne usluge kompanijama i individualnim proizvođačima.

Da je saradnja italijanskih i srpskih privrednika duga i čvrsta, potvrđeno je 2015. godine na Poljoprivrednom sajmu kada je Italija bila Zemlja prijatelj, kao i 2016, kada je nastupila kao Zemlja partner.

Sarađuje se u mnogim privrednim oblastima, a cilj  saradnje u domenu agrara je pružanje podrške razvoju i unapređenju srpske poljoprivrede, kako bi se otvorila vrata plasmanu proizvoda iz naše zemlje na evropsko tržište, kao i ostvarivanje konkretne saradnje firmi koje posluju u oblasti poljoprivrede.

Oznake:, ,

Ostavi komentar

Predstavljamo

Nova knjiga Branislava Gulana o nestajanju sela u Srbiji

Nova knjiga o selu Branislava Gulana, publiciste, književnika i člana Naučnog društva ekonomista Srbije, "Ruralne sredine u Srbiji - Spasavanje ...
Detaljnije

Najave događaja

ZRBizNet o digitalnoj transformaciji i ženskom preduzetništvu

ZRBizNet sajam privrede, treći po redu, održaće se u Zrenjaninu od 19. do 21. septembra 2019. godine u Hali sportova ...
Detaljnije