Za čistije i zelenije škole bespovratna sredstva. Konkurs otvoren do 15. jula

za cistije i zelenije skole

Za čistije i zelenije škole u Vojvodini 600.000 dinara bespovratnih sredstava. Za zakup prostora, putne i troškove boravka, izradu…

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za dodelu sredstava za učestvovanje u realizaciji programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

Cilj javnog poziva za dodelu sredstava za učestvovanju u realizaciji programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ jeste postizanje čistijeg i zelenijeg ambijenta u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Za čistije i zelenije škole 600.000 dinara

Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po ovom Javnom pozivu iznose 600.000,00 dinara.
Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po Javnom pozivu namenjena su za zakup prostora, putne i troškove boravka, izradu dizajna i štampanja promotivnog i stručnog materijala za učesnike i nastavnike koji su učestvovali na projeketu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

Pravo učešća imaju nevladine organizacije koje imaju zaključen Protokol o saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo o programu „za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

Uslovi za učešće na javnom pozivu

  1. Da je izrađen program „Za čistje i zelenije škole u Vojvodini“;
  2. Da je podnosilac prijave regulisao poreske i druge dospele obaveze iz javnih prihoda za 2021. godinu;
  3. Podnosilac prijave mora imati sedište na teritoriji jedinice lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine i mesto realizacije mora biti na teritoriji jedinice lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine;
  4. Podnosilac prijave ne sme imati neispunjenih ugovornih obaveza prema Pokrajinskom sekretarijatu;
  5. Da se plaćanje vrši na tekući račun dobavljača ili gotovinski, a plaćanja putem kompenzacije i cesije neće biti priznata.

Konkurs je otvoren do 15. jula.

Konkurs u celini preuzmite OVDE.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede