Subvencionisani krediti za repromatrerijal i mehanizaciju

traktori novi i plugovi

Krediti za repromaterijal i mehanizaciju gazdinstvima, preduzetnicima kao i pravnim licima. Fiksna kamata do 3 %.

Crédit Agricole Srbija u saradnji sa Ministarstvom poljoprovrede i zaštite životne sredine odobrava subvencionisane kredite za poljoprivredu u dinarima sa fiksnim kamatnim stopama do  3 % godišnje, ondnosno do 1 % godišnje za povlašćene kategorije.

Subvencionisani krediti namenjeni su nabavci repromaterijala, za biljnu ili stočarsku proizvodnju i za osnovna sredstva. Osim toga, ove godine, su na raspolaganju i krediti za kupovinu mehanizacije sa ročnošću do 5 godina.

Ovi krediti se odboravaju poljoprivrednim gazdinstvima, preduzetnicima kao i pravnim licima sa fiksnim kamatnim stopama do 3 % godišnje, odnosno do 1 % godišnje za povlašćene kategorije u koje spadaju žene nosioci poljoprivrednog gazdinstva, mladi farmeri – do 40 godina starosti i nosioci gazdinstva koja su registrovana na području sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi.

Iznosi kredita

Maksimalni iznos kredita za poljoprivredna gazdinstva i preduzetnike je do šest miliona dinara, dok za pravna lica on iznosi do 18 miliona dinara.

U zavisnosti od namene i ročnosti kredita koja može biti od jedne do pet godina, otplata kredita je moguća u mesečnim, kvartalnim, polugodišnjim ili godišnjim ratama.

Rok za podnošenje zahteva je 01.11. 2017. godine, a bankarski službenici Crédit Agrciole Srbija, specijalizovani za poljoprivredno bankarstvo, su na raspolaganju svim klijentima za savetodavne usluge i detaljnije informacije o ovom programu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede