Primeri dobrih IPARD projekata iz prethodnih poziva

roto podizac

Uprava za agrarna plaćanja objavila je primere dobrih IPARD projekata iz prethodnih poziva.

Projekti su se odnosili najviše na nabavku potrebne mehanizacije u sektoru mleka i voća.

„Pere Benčik dolazi iz Regiona Vojavodine. Učestvovao je na Prvom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku nove opreme, mašina i mehanizacije. Uz IPARD podršku je nabavio dve dvoosovinske traktorske prikolice i rol presu za seno.

Borka Savanović dolazi iz Regiona Šumadije i Zapadne Srbije. Uspešno je učestvovala je na Drugom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora i to u sektoru voća.

Dragiša Kovačević je prvi korisnik kome su isplaćena IPARD sredstva. Dolazi iz Regiona Vojavodine i učestvovao je na Prvom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku nove opreme, mašina i mehanizacije u sektoru voća. Nabavio je samohodni tresač višanja.

Mladi poljoprivrednik nam dolazi iz Regiona Vojavodine. Učestvovao je u Prvom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku nove opreme, mašina i mehanizacije. Uz IPARD podršku nabavio je teleskopski manipulator.“

Izvor: Uprava za agrarna plaćanja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede