Prijave za Delta Biznis Inkubator

delta biznis inkubator 1

Otvorene su prijave za Delta biznis inkubator: Deltin program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina.

Zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs do 15. juna na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator tokom tri meseca razvijaće i graditi svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. To znači da će imati na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

„Delta Holding se već 27 godina uspešno bavi stvaranjem i razvijanjem kompanija.

Naš slogan je „Creating business“ i želimo da našu poslovnu filozofiju kroz ovaj program predstavimo društvu i omogućimo im da uz našu pomoć stvaraju i razvijaju svoj startap. Imamo sve resurse koji su neophodni za razvoj startapa, ono što želimo je da pronađemo izvanredne timove, sa fantastičnim idejama iz naših oblasti poslovanja i da im pomognemo da svoj startap lansiraju ka uspehu. Naša želja je da doprinesemo razvoju preduzetništva u Srbiji i da investiramo u dobre biznis ideje“, rekla je Monika Pejčić, menadžer projekta Delta Biznis Inkubator.

Više informacija o konkursu i prijavu možete naći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs.

delta biznis inkubator termini

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede