Novi Sad: Subvencije za sertifikaciju proizvoda sa geografskim poreklom, prijave do 30.4.

bespovratna podrska novac

Grad Novi sad objavio je Javni poziv za dodelu subvencija za troškove sertifikacije poljoprivrednih proizvoda sa oznakom geografskog porekla na teritoriji grada za 2024.

Poziv je otvoren do 30. aprila.

Za ovu namenu Grad je izdvojio 1,5 miliona dinara. Subvencije će biti dodeljene ovlašćenim korisnicima oznake geografskog porekla poljoprivrednih proizvoda do 100% učešća, a po priloženom predračunu ovlašćene sertifikacione organizacije”.

Pravo na podnošenje prijava imaju isključivo ovlašćeni korisnici pomenutih oznaka, a osim prijavnog formulara, poljoprivrednici moraju od dokumentacije da prilože i važeće Rešenje Zavoda za intelektualnu svojinu o priznavanju statusa, izvod iz APR-a o aktivnom statusu za 2024. godinu, ugovor ili overenu fotokopiju ugovora sa akreditovanom sertifikacionom organizacijom, predračun za troškove kontrole i sertifikacije, kao i izjavu podnosioca prijave da nije koristio sredstva za iste namene od drugih nivoa vlasti.

Formular prijave može se preuzeti svakog radnog dana na pisarnici Gradske uprave za opšte poslove u Gradskoj kući (Trg slobode 1) od 7.30 do 15.30 časova, na sajtu Grada ili Gradske uprave za privredu (www.privredans.rs). Prijava za učešće sa potrebnom dokumentacijom podnosi se predajom na pisarnici.

Za informacije pozovite 021/425-414 ili 021/6614-085.

Konkurs možete preuzeti OVDE

Pročitajte: IPARD: Uspostavljanje i održavanje polinatorske trake

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede