Otvoren 13. NLB Organic konkurs, prijave do 31. maja

NLB Organic konkurs 2024 v2

NLB Organic konkurs otvoren je za sve poljoprivredne proizvođače sa registrovanim gazdinstvom koji su sertifikovani ili su u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju

Još jedna sezona inovacija – promocije i nagrađivanja najboljih projekata organske poljoprivrede u ukupnom iznosu od tri miliona dinara, stiže sa trinaestim po redu Organic konkursom NLB Komercijalne banke, koji će ove godine biti otvoren sve do 31. maja.

Pored dve glavne nagrade od po milion dinara za najbolji projekat organske biljne i organske stočarske proizvodnje ili prerade, banka će dodeliti i dve specijalne nagrade u iznosu od po 500.000 dinara – jednu za mlade poljoprivrednike do 40 godina, i drugu za ženu – lidera u organskoj proizvodnji ili preradi hrane.

Ovogodišnji konkurs otvoren je za sve poljoprivredne proizvođače sa registrovanim gazdinstvom koji su sertifikovani ili su u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju. To uključuje i proizvođače koji poseduju grupni sertifikat ili imaju ugovor sa organizatorom proizvodnje.

Prijave se primaju elektronskim putem na organic@nlbkb.rs, sa naznakom „Prijava za 13. NLB Organic konkurs”. Detaljnije informacije o konkursu možete pronaći na zvaničnom sajtu NLB Komercijalne banke.

NLB Komercijalna banka nastavlja sa svojom misijom podrške održivom poslovanju kroz trinaesti Organic konkurs, ističući važnost angažovanja poljoprivrednika u očuvanju prirode i resursa za buduće generacije. Ovaj konkurs predstavlja samo jedan od segmenata šire strategije banke u promociji održivog razvoja.

Tokom proteklih dvanaest godina, na Organic konkursu se predstavio veliki broj projekata, a mnoge održive ideje su već nagrađene za svoj potencijal da doprinesu zdravijoj i održivijoj budućnosti za sve nas i generacije koje dolaze.

Preporučujemo: Zasnivanje organske proizvodnje po isteku prelaznog perioda u trajanju 2-3 godine

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede