Besplatni setveni i žetveni radovi za pet porodica

farmer organsko

U Srbiji će pvi put biti realizovan TV serijal humanitarnih emisija iz oblasti poljoprivrede pod nazivom „Naše imanje“ koji pomaže porodicama s manje od 10 hektara zemljišta.

Organizator serijala je kompanija „Agropanonka“ koja u saradnji sa partnerima, traži pet porodica koje žele da učestvuju u snimanju. Serijal predstavlja kolekciju humanitarnih emisija iz oblasti poljoprivrede koje će tokom godinu dana snimanja pratiti život pet različitih porodica koje nemaju uslova i mogućnosti da iskoriste potencijal svoje zemlje, a koje će u tom periodu dobijati pomoć i podršku.   

Agropanonka je u saradnji sa partnerima obezbedila besplatnu pripremu zemljišta, setvu i žetvu i tretiranje useva najnovijim metodama i tenologijama. Takođe, obezbeđena je i edukaciija o savremenim trendovima u poljoprivredi.

Nakon žetve, porodice razpolažu svim prinosima koje dobiju s parcela. Tako stečeni prihodi omogućiće im da nastave da i narednih sezona nabavljaju kvalitetan materijal i primenjuju savremene agrotehničke mere te da samim tim trajno povećaju prihode gazdinstva.

Cilj akcije je da se pomogne mladim poljoprivrednicima koji su zainteresovani za pokretanje porodične proizvodnje.

Zainteresovani se mogu prijaviti puteM SMS-a na broj telefona 064/850-55-31 ili na imejl: marketing@agropanonka.com.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede