Simpozijum Poljoprivredna tehnika na Zlatiboru

kombajn heder za zito

Simpozijum Poljoprivredna tehnika, četrdeset peti put, održaće se na Zlatiboru.

Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu zajedno sa Nacionalnim naučnim društvom za poljoprivrednu tehniku i u saradnji sa Semenarskom asocijacijom Srbije, Zadružnim savezom Vojvodine i JVP Vode Vojvodine, tradicionalno organizuje 45. Simpozijum POLJOPRIVREDNA TEHNIKA.

Teme Simpozijuma su iz oblasti poljoprivredne tehnike, semenarstva, zadrugarstva, vodoprivrede i drugih oblasti vezanih za poljoprivredu uopšte.

45. Simpozijum POLJOPRIVREDNA TEHNIKA će se održati od 27.do 31. januara 2019. godine na Zlatiboru u Kongresnom centru hotela „PALISAD“.

Tradicionalno Simpozijum POLJOPRIVREDNA TEHNIKA održava se zajedno (paralelno) sa SAVETOVANJEM AGRONOMA.

Zahvaljujući ovom zajedničkom radu, u januaru, Zlatibor je centar poljoprivrede ne samo Srbije već i regiona.

Prijava učesnika za 45. Simpozijum POLJOPRIVREDNA TEHNIKA i 53. SAVETOVANJE AGRONOMA I POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE je zajednička i obavlja se preko sajta NS seme.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju Vam je kontakt telefon i e-pošta sekretara Organizacionog odbora MSc Vladimira Višackog.

KONTAKT: MSc Vladimir Višacki 063/159-14-38; e-pošta: vladimir.visacki@polj.uns.ac.rs

U okviru programa će se govoriti na teme: „Tendencije razvoja poljoprivrede i analiza nabavke nove mehanizacije kroz mere podrške AP Vojvodine“ i „Poljoprivredno zemljište kao karika očuvanja smenarstva“.

U okviru sekcija biće reči o temama: „Precizna poljoprivreda i poljoprivredna tehnika“, „Efikasna poljoprivredna tehnika u službi novih tehnologija„, „Novo u poljoprivrednoj tehnici i navodnjavanju“, „Održavanje kanalske mreže i vodoprivredne aktuelnost“    

PROGRAM SIMPOZIJUMA

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede