BASF održao Dan polja u Pančevu

BASF Dan polja 2017

Na Danu polja BASF-a u Pančevu prikazan kompletan program zaštite u usevima pšenice, ječma, soje, suncokreta i kukuruza.

Više od 600 gostiju, koliko je ove godine prisustvovalo Danu polja kompanije BASF na oglednim parcelama Instituta Tamiš iz Pančeva, imalo je prilike da vidi oglede u soji, suncokretu, kukuruzu, pšenici i ječmu, ali i da kroz druženje i zajedničke aktivnosti razmene bogata iskustva i pokažu timski duh.

U svojim ogledima BASF je prikazao kompletne programe zaštite u usevima pšenice, ječma, soje, suncokreta i kukuruza. Stručnjaci kompanije su proveli goste kroz sve oglede, potrudivši se da objasne prikazanu tehnologiju zaštite i daju odgovore na sva pitanja. Veliko interesovanje je bilo za novim fungicidom za tretiranje semena pšenice i ječma –Systiva® koji je najavljen na Danu polja, a koji će se na našem tržištu pojaviti tokom ove godine.

Od sledeće godine BASF paleta proizvoda biće bogatija za još jedan fungicid. Reč je o preparatu Priaxor® koji sadrži novu aktivnu materiju Xemium® i koji je moćno sredstvo u borbi protiv prouzrokovača bolesti lista pšenice.

Gosti su imali prilike da vide i oglede u Clearfiled® Plus hibrdima suncokreta i kako nova Clearfield® Plus tehnologija izgleda u praksi. Jasno se pokazalo da je naš novi preparat Pulsar® Plus izuzetno moćan u suzbijanju korova u suncokretu, a posebno protiv samoniklog suncokreta.

U neformalnom delu programa, kupci i partneri BASF-a su mogli da se provozaju balonom i sa visine osmotre ogledno polje, da se oprobaju u streličarstvu, takmiče u stonom fudbalu i stonom tenisu, ali i da probaju vola sa ražnja. Sve vreme atmosferu je pravio Bahus bend, a Dragan Ilić je izvukao najsrećnije goste za mini kviz i tombolu.

Oni najspremniji su i na najjačem suncu pokazali svoje timsko umeće u turniru u malom fudbalu. Pobednici su nagrađeni peharom i medaljama, a BASF timu je najveća nagrada poverenje i uspeh njegovih kupaca i korisnika.

 Izvor: agro.basf.rs   

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede