U toku je prodaja ulaznica za 83. međunarodni poljoprivredni sajam

traktori
Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, 83. po redu,
traktori
koji će se održati ove godine od 14. do 20. maja u Novom Sadu, predstaviće se oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja i najznačajniji domaći privrednici iz oblasti agrara i grana koje imaju veze s poljoprivredom.
Cene ulaznica nisu menjane u odnosu na prethodnu godinu.

Pojedinačne ulaznice za odrasle osobe koštaju 500 dinara. Ulaznice u kolektivnim posetama (grupe veće od 15 ljudi) su 350 dinara po osobi. Za organizovani dolazak đaka i studenata ulaznica je 200 dinara po osobi, koliko plaćaju i deca od 7 do 12 godina i penzioneri.
Moguće je kupiti i Poslovnu, Stalnu i Godišnju ulaznicu.
Za posetioce Poljoprivrednog sajma i ove godine je organizovan Porodični dan. U nedelju, 15. maja cela porodica, sa decom do 16 godina, Poljoprivredni sajam će moći da poseti kupovinom jedne ulaznice.
Tokom sedam dana Poljoprivrednog sajma, u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, očekuje se veliki broj konferencija, poslovnih i stručnih skupova, savetovanja, okruglih stolova, promocija, prezentacija, uručenja nagrada.

Novosadski sajam na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu uvodi nove usluge. Neograničen bežični internet i mobilna aplikacija, biće dostupni svim izlagačima i posetiocima. Aplikacija podrazumeva objavu podataka o izlagačima, njihovim uslugama i proizvodima.
Izlagačima je omogućena direktna komunikacija sa posetiocima tokom i posle Sajma, kao i personalizovano oglašavanje. Izlagači imaju priliku da postave digitalne brošure i saznaju više o navikama posetilaca. Na aplikaciji je moguće oglašavanje i prema precizno definisanoj ciljnoj grupi.
Prednost za posetioce je pretraga svih izlagača preko mobilnog telefona, po robnim grupama ili nazivu kompanije, kao i lakše snalaženje na sajmištu. Pretraženi podaci ostaju upamćeni i posetioci im mogu pristupati i kasnije preko mobilnih telefona, tableta i laptopa.
Pristup aplikaciji biće omogućen zahvaljujući WI FI sistemu koji je postavljen na celom sajmištu.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede