Syngenta Dani polja – ratarstvo, voćarstvo, povrtarstvo

syngenta 4

Syngenta Srbija je organizovala Dane polja u ratarskim usevima na otvorenom od kraja maja do kraja juna – imali smo desetak događaja širom zemlje.

Okupili smo mnoge velike, vrhunske poljoprivrednike sa ciljem da im pokažemo i ono što već imamo na tržištu određeno vreme, ali isto tako smo prikazali nove sorte i hibride u proizvodnji ratarskih useva i nova rešenja za zaštitu istih.

Uz uljanu repicu (koja je sve popularnija na našim njivama) tu je bio kukuruz, pšenica, suncokret i već drugu godinu u Srbiji hibridni ječam (jedinstven u svetu) sa novom HIVIDO tehnologijom.

Osnovna poruka je bila da pokažemo na polju – na zemlji kako sa malo ulaganja, odgovornog planiranja i vrlo prezicnog (u vremenskom smislu) tretiranja biljaka – se mogu postići puno bolji prinosi.

Prikazali smo od novih preparata: TERIDOKS, SCORE TOPREKS i AMISTAR PLUS u uljanoj repici, zatim uz nove sorte pšenice FALADO i GABRIO pretstavili smo i punu tehnologiju zaštite pšenice sa preparataima CHEROKEE i ELATUS PLUS.

Takođe su i predstavljeni novi Syngenta proizvodi u suncokretu: nekoliko novih hibrida (SY EDISON, SY DIAMANTIS) sa LISTEGO PRO u CLP + tehnologiji koja obećeva dobru budućnost i zadovoljne korisnike.

Na kraju predstavljeni su u kukuruzu novi hibridi SY ATOMIC i SY CHORINTOS uz pouzdanu herbicidnu zaštitu preko CAMIX 560 SE, CALARIS PRO i MILAGRO PLUS.

syngenta 1

syngenta 2

syngenta 3

syngenta 5

syngenta 6

Syngenta 7

Maline, često spominjane kao “crveno zlato” Srbije su veoma važan usev.

syngenta 8

Syngenta je 2017. godine krenula sa organizacijom otvorenih dana polja sa ciljem da promovišu Syngenta inovacije i tehnologije pre dolazeće sezone.

syng 10

Glavni cilj otvorenih Dana polja je bio da naglasi Syngenta tehnologiju i njenu sposobnost da pruži odlične rezultate i zaštitu proizvođačima. syng 9

Kolege iz našeg prodajnog tima su bili ključni akteri koji su obezbedili prisustvo najvažnijih proizvođača maline na otvorenim danima polja, kao i neophodni za generalni uspeh tima.

Field eksperti (tehnička služba) su uspešno organizovali oglede i predstavili sezonske izazove proizvođačima kao i naša preporučena rešenja da se oni prevaziđu.

Malina i zasad se sada štite posle berbe za sledeću sezonu.

syng 11

Dve najznačajnije štetočine koji napadaju malinu i lastare Didymella applanata i Pithophora.

Da bi imali dobar kvalitet i zdrave mladice Syngenta je promovisala primenu nekoliko prozvoda: QUADRIS i QUADRIS TOP. Još jedna problematična bolest maline je Botrytis. U ovom slučaju naši timovi su bili u mogućnosti da prikažu primenu SWITCH 62.5 WG preparata kao uspešnog rešenja.

Syngenta poseduje snažnu tehnologiju za borbu protiv bolesti u zasadu maline i promocijom na ovom događaju verujemo da su proizvođači dobili detaljno razmevanje naših proizvoda.

Cilj je da podele ovo znanje sa ostalim proizvođačima – na osnovu poverenja i prisne veze koje smo na ovim događajima uspeli da izgradimo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede