SUMP organizuje izbor za najboljeg mladog poljoprivrednika u Srbiji

mladi u plasteniku

SUMP – Ko će biti „Poljoprivrednik budućnosti“?

Izbor za najboljeg mladog poljoprivrednika u Srbiji, pod nazivom „Poljoprivrednik budućnosti“ održaće se 26.9.2020. (subota), sa početkom u 16 časova na platou Tržnog centra BIG u Novom Sadu (Sentandrejski put 11).

Reč je o izboru najboljeg, najperspektivnijeg mladog poljoprivrednika u Srbiji, koji će poneti laskavu titulu „Poljoprivrednik budućnosti“.

Skup organizuje SUMP – Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika, sa željom da se poljoprivrednim proizvođačima na jednom mestu pruže sve relevantne informacije, kako o merama subvencionisane podrške republike i pokrajine, tako i o ponudi najznačajnijih  kompanija.

Prateći programi

• Izložba poljoprivredne mehanizacije
• Predstavljanje finansijskih institucija u poljoprivredi POLJOPRIVREDI
• Predstavljanje firmi

Partner manifestacije BIG SHOPPING CENTER NOVI SAD

Udruženje mladih poljoprivrednika (SUMP)

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika je osnovano 2015. godine i zastupa interese mlаdih ljudi, koji se bave i koji žele da se bave poljoprivredom.

Organizovan je kao forum za komunikaciju i dijalog između mladih poljoprivrednika, državnih i Evropskih donosioca odluka, osnovni cilj SUMP-a je jačanje i promocija mladog poljoprivrednika i inovativnog poljoprivrednog sektora.

SUMP je osnovan po uzoru na postojeća udruženja mladih poljoprivrednika u Evropskoj Uniji i član je Evropskog veća mladih poljoprivrednika – CEJA. Ovo veće predstavlja vise od 2 miliona mladih poljoprivrednika sa teritorije Evrope i njeno sedište je u Briselu.

Preporučujemo i ovaj tekst: Mladi poljoprivrednici u Srbiji i Hrvatskoj najviše pomoći dobijaju od svoje porodice

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede