Produženi rokovi za prijavu na konkurse za sufinansiranje do 21. ili 24. aprila

bespovratna podrska novac

Rokovi za prijavu na konkurse Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu su produženi.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo doneo je odluke o izmeni vremenskog okvira za četiri raspisana konkursa.

Novi rokovi

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru u 2023. godini izmenom odluke biće otvoren do utroška sredstava, a najkasnije zaključno sa 21. aprilom 2023. godine.

Oni koji žele da se prijave na Konkurs za dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim područjima u AP Vojvodini u 2023. godini mogu to da učine do 24. aprila 2023. godine.

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke novih pčelinjih društava i nabavku opreme za pčelarstvo košnica i kontejnera u AP Vojvodini u 2023. godini takođe će biti otvoren do 21. aprila 2023. godine.

Izmenjen je i rok za prijavljivanje na Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za podizanje konkurentnosti u pčelarstvu u AP Vojvodini u 2023. godini. Zainteresovani izmenom odluke mogu da konkurišu do 21. aprila 2023. godine, navodi se u saopštenju Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede