Produžen rok za podnošenje prijava za Treći javni poziv za konkurs 50:40:10 do 1. aprila

produzen rok

Rok za podnošenje prijava za Treći javni poziv Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, usled velikog interesovanja podnosilaca prijava, se produžava do 1. aprila 2024. godine.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja i Tim za realizaciju projekta, na ovaj način žele da omoguće svima, koju su iskazali zainteresovanost za javni poziv, da podnesu prijave.

Ukupna vrednost sredstava za Treći poziv iznosi 750 miliona dinara, a poziv je namenjen agregatorima, odnosno preduzetnicima, privrednim društvima i zemljoradničkim zadrugama koje proizvode ili vrše otkup od primarnih poljoprivrednih proizvođača, prerađuju ih i plasiraju na tržište.

Rok za podnošenje prijava teče od 4. decembra 2023. godine a prijave na onlajn platformi omogućene su u okviru softverskog rešenja Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije koje se nalazi na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije i sajtu Uprave za agrarna plaćanja – Prijavite se.

Informacije u vezi Trećeg javnog poziva dostupne su preko mejl adrese info@scap.rs kao i na sajtu Projekta Konkurentne poljoprivrede Srbije https://scap.rs/

Povezano: Kako se prijaviti na aplikaciju Konkurentne poljoprivrede Srbije (SCAP)?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede