Objavljena rang lista za subvencije 50-40-10 u sektoru stočarstva

ovca i jagnje leze

Na osnovu člana 29. Pravilnika o dodeli bespovratnih sredstava u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije, Tim za upravljanje Projektom, koji radi u Upravi za agrarna plaćanja, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, pripremio je Konačnu rang listu za Drugi javni poziv programa bespovratnih sredstava koji se finansira iz zajma Međunarodne banke za obnovu i razvoj (Ugovor br. 9023-YF), navodi u obaveštenju Ministarstvo poljoprivrede.

Predmet Drugog javnog poziva bile su investicije i prihvatljivi troškovi koji se odnose na unapređenje konkurentnosti primarne stočarske proizvodnje i to u oblastima proizvodnje mleka i mesa, pčelarstva i akvakulture. Rok za podnošenje prijava bio je od 24. januara do 23. februara 2022.

Konačna rang lista

Nakon administrativne obrade pristiglih prijava, formirana je Konačna rang lista na kojoj su se našli svi podnosioci prijava, koji su ispunili opšte i posebne uslove propisane tekstom Drugog javnog poziva.

Naredni korak, po objavljivanju Konačne rang liste, jeste da, Uprava za agrarna plaćanja donosi Rešenje o odobravanju prava na korišćenje bespovratnih sredstava prema redosledu na Konačnoj rang listi za sve prijave za koje postoje finansijska sredstva opredeljenja za Drugi javni poziv u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije, navodi se u obaveštenju.

Sve informacije o Projektu za konkurentnu poljoprivredu Srbije dostupne su putem mejl adrese info@scap.rs.

Rang lista – OVDE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede