Produžen rok za podnošenje prijava na konkurs „50:40:10“ do 15. marta

produzen rok

Do 15. marta produžen rok za podnošenje prijave za Treći javni poziv za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, poznatijeg kao „50:40:10″

U poteklih nekoliko dana, kako se navodi na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede, detektovane su poteškoće prilikom ulaska na softversko rešenje (aplikaciju) za podnošenje prijava za Treći javni poziv, koja se nalazi na sajtu  (www.scap.rs). Upravo se radi na otklanjanju svih uzroka poteškoća, te se nadaju brzoj normalizaciji pristupa aplikaciji a time i podnošenja prijava.

U skladu sa uslovima Javnog poziva, ali i novonastalom situacijom, podnošenje prijava za Treći javni poziv koje je omogućeno do 29. februara, biće produženo za vremenski period od 15 dana, odnosno biće omogućeno do petka, 15. marta, piše na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede.

Korisnicima se pruža mogućnost da dobiju bespovratna sredstva, u iznosu od 50% od ukupne vrednosti investicije (sa PDV-om), 40 % kreditno finansiraju iz kredita sa poslovnim bankama uz svega 10% sopstvenog učešća, za realizaciju projekata kojim će unaprediti poljoprivrednu proizvodnju gazdinstava i učestvovati u razvoju konkurentnosti poljoprivrede u Republici Srbiji.

Počela isplata subvencija po hektaru. Produžen rok za prijavu za podsticaje do 1. aprila

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede