Poziv za učešće na 27. sajmu organskih proizvoda u Nirnbergu

povrce u gajbicama

Obaveštavamo sve naše proizvođače, prerađivače, preduzeća, udruženja, klastere da Nacionalno udruženje Serbia Organika

povrce u gajbicama

organizuje učešće na 27. međunarodnom sajmu organskih proizvoda u Nirnbergu, Nemačkoj koji se održava 10–13. februara 2016. godine.

Molimo sve zainteresovane za učešće na sajmu da nam se jave na sledeće kontakte: Ivana Simić +381 65 855 68 68 i na e-mail: office@serbiaorganica.org.

Poziv je otvoren za sve koji već poseduju sertifikate za organsku proizvodnju i organske proizvode ili će ih dobiti do januara naredne godine, osim za udruženja i klastere.

serbia organica logo

Naša asocijacija je do sada uspešno organizovala učešće srpskih izlagača već 6 godine unazad i nošena pozitivnim iskustvima dosadašnjih izlagača organizuje i naredne godine učešće domaćih izlagača na zajedničkom štandu koji se nalazi u hali 4.

Asocijacija obezbeđuje kompletnu organizaciju i koordinaciju učesnika sa sajmom (prijavu, plaćanje pojedinačnih izlagačkih taksi, izradu i dizajn zajedničkog štanda izradu zajedničkog kataloga i drugih promotivnih materijala), osim organizacije puta i smeštaja.

Biofach je vodeći međunarodni sajam organskih proizvoda i održava se svake godine u februaru mesecu pod pokroviteljstvom IFOAMa (međunarodnog pokreta za organsku poljoprivredu). I ove godine se očekuje prisustvo oko 2.500 izlagača i 44.000 posetilaca iz celog sveta.

Ovo je sajam od izuzetne važnosti za preduzeća i pojedince čija se delatnost oslanja na organske inpute, proizvodnju i proizvode. Na 90.000 m² imaćete priliku da se upoznate sa najnovijom tehnologijom proizvodnje, preradnim linijama i raznim novim načinima pakovanja.

Sve detaljnije informacije o troškovima i pravilima učestvovanja dobićete na neki od gore pomenutih kontakata.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede