Poziv mladim poljoprivrednicima da dođu na potpisivanje ugovora

mladi Cipak berac paradajza

Poziv mladim poljoprivrednicima koji su prošli na konkursu za mlade da ugovor o dodeli bespovratnih sredstava mogu potpisati u prostorijama Sekretarijata za poljoprivredu od 14. do 22. jula.

Obaveštenje Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu u vezi sa Konkursom za dodelu sredstava za podršku mladima

Odluka o dodeli sredstava broj:104-401-231/2021-01-2 po Konkursu za dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim područjima na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini objavljena je 20.5.2021. godine, na zvaničnoj internet strani Pokrajinskog sekretarijata za poljopriovredu, vodoprivredu i šumarstvo www.psp.vojvodina.gov.rs.

Telefonskim putem podnosioci prijava kojima su sredstva odobrena pozvani su da potpišu ugovor o dodeli sredstava sa Pokrajinskim sekretarijatom dana 5.7.2021. godine.

Poziv mladim poljoprivrednicima

Ugovor se može potpisati u Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u kancelariji 43 na prvom spratu od 14. do 22. jula 2021. godine u periodu 9,00-12,00 časova, navodi se u saopštenju sekretarijata.

Ko se ne javi Pokrajini do 22. jula neće dobiti sredstva

Ukoliko se u datom roku podnosioci prijava koji nisu potpisali ugovor ne odazovu pozivu (a ne opravdaju izostanak) smatraće se da su odustali od potpisivanja ugovora o dodeli bespovratnih sredstava za podršku mladima u ruralnim područjima na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede