Počela prodaja gasnog ulja poljoprivrednicima

Na benzinskim stanicama NIS-a počelo je snabdevanje poljoprivrednih proizvođača gasnim uljem 0.1, saopšteno je danas iz ove kompanije.

Kako se navodi, u okviru podrške poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji, NIS je obezbedio popust za kupovinu gasnog ulja 0.1 od tri dinara po litru.

Uslov za ostvarivanje ovog popusta je aktivna NIS-ova kartica za poljoprivrednike čije je izdavanje besplatno.

Prodaja gasnog ulja 0.1. poljoprivrednicima je omogućena na 220 benzinskih stanica NIS Petrol-a i GAZPROM-a širom Srbije.

Takođe, na svim benzinskim stanicama NIS Petrol-a i GAZPROM-a, već se prodaje evro dizel za poljoprivrednike sa popustom od pet dinara po litru, koji kupci mogu da ostvare uz NIS-ovu specijalizovanu karticu. Potrošači koji još nisu preuzeli svoju karticu za gorivo, a žele da iskoriste pogodnosti koje NIS nudi u okviru programa za poljoprivrednike, treba da popune zahtev koji mogu da preuzmu na kompanijskim benzinskim stanicama ili preko internet stranice NIS-a.

Oni koji su već dobili NIS-ovu karticu treba da je aktiviraju preko kompanijskog Info centra (broj telefona: 0800008888), uz dostavu neophodnih podataka o poljoprivrednom gazdinstvu. Kao i prethodnih godina, kompanija je obezbedila blagovremeno i kontinuirano snabdevanje poljoprivrednika kako bi se radovi na poljima obavljali bez zastoja, navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede