Od sutra Izložba vrhunskih proizvoda iz Kine

Delegacija Kineske komore za međunarodnu trgovinu, na čelu sa generalnim direktorom Guo Yinghui, posetila je Novosadski sajam uoči otvaranja kolektivne izložbe kineskih kompanija na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu.

Delegaciju je primio generalni direktor Novosadskog sajma mr Slobodan Cvetković. Nakon obilaska sajma, kineska delegacija posebno se zadržala na štandu novosadskog Instituta za ratarstvo i povrtarstvo.
Ovom prilikom gospodin Yinghui je rekao da će se prvi put, pod nazivom „Premium Brands from China“, srpskoj poslovnoj javnosti zajedno predstaviti više od 40 kompanija.
– Želimo da proširimo dosadašnju  privrednu saradnju sa Srbijom, te očekujemo da će naše kompanije tokom sajma naći partnere sa kojima će realizovati dugoročne poslovne programe – rekao je Guo Yinghui.
Izrazio je oduševljenje ne samo brojem zemalja i kompanija koje izlažu na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, nego i brojem posetilaca.
Generalni direktor Novosadskog sajma mr Slobodan Cvetković zahvalio je lično Guo Yinghui i instituciji na čijem je čelu, na pomoći u realizaciji do sada najveće kineske izložbe.
– Zahvaljujući njihovoj proceni da je Poljoprivredni sajam važan poslovni događaj na kome mogu uspošno da se predstave, kineski partneri će ove godine u Hali 4 imati izložbu na 850 kvadratnih metara – istakao je Cvetković.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede