Objavljen oglas za zakup poljoprivrednog zemljišta u opštini Pećinci

pod zakupom

Zakup je isti za sve jedinice javnih nadmetanja i iznosi 15 godina. U ponudi je oko 1.060 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta.

Dana 10.02.2022. godine opština Pećinci raspisala je javni Oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, saopštila je Uprava za poljoprivredno zemljište.

Ukupna površina koja se nudi u zakup iznosi oko 1.060 hektara državnih poljoprivrednog zemljišta, raspoređenih u 316 jedinica javnih nadmetanja. Period zakupa je isti za sve jedinice javnih nadmetanja i iznosi 15 godina.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove propisane za prvi krug nadmetanja, a koja blagovremeno podnesu elektronsku prijavu kroz aplikaciju Digitalno javno nadmetanje, putem računara ili mobilnih uređaja. Uslove učešća u prvom krugu svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu pronaći u tekstu Oglasa, objavljenom na sajtu Uprave za poljoprivredno zemljište.

Rok za prijavu ističe 23.02.2022. godine u 14 časova, a rang lista najpovoljnijih ponuđača biće objavljena 03.03.2022. godine.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede