Informacije o eAgraru samo putem zvaničnih kanala Ministarstva poljoprivrede

agrar Srbije

Ministarstvo poljoprivrede podseća da sve informacije o eAgraru možemo dobiti isključivo putem zvaničnih kanala komunikacije ove institucije 

Podsećamo sve poljoprivredne proizvođače da zvanične informacije o eAgraru od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede mogu dobiti isključivo putem zvaničnih kanala komunikacije ove institucije – sajtova, društvenih mreža i kontakt centra, saopštilo je ministarstvo.

e agrar e1683628931691

Ministarstvo poljoprivrede nije registrovano ni na jednom poljoprivrednom forumu ili portalu i ne stoji iza profila koji odgovaraju na pitanja poljoprivrednika.

Apelujemo na poljoprivrednike da u cilju pravovremenog i tačnog informisanja prate zvanične objave Ministarstva i u slučaju dodatnih nedoumica pozovu besplatan kontakt centar na broj 0800 106107, navodi se u saopštenju ministarstva.

Informacije su dostupne na sajtu Ministarstva: http://www.minpolj.gov.rs/; sajtu eAgrara:https://eagrar.gov.rs/ kao i na društvenim mrežama Instagram: @ministarstvopoljoprivrede i Facebook: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Za pristup platformi „eAgrar“ potreban je eID broj. Kako uzeti svoj broj?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede