Neophodne dozvole za kretanje od subote u 13 h do ponedeljka u 5 h

dizel traktor na putu
Neophodne dozvole za kretanje nakon prijave na http://stocarstvo.registar-uzb.rs/.
U slučaju obavljanja neophodnih poslova iz oblasti stočarstva tokom perioda zabrane kretanja (radnim danima od 17 do 5 sati, vikendom – od subote u 13 sati do ponedeljka u 5 sati), svaki poljoprivredni proizvođač dužan je da podnese zahtev za odobrenje kretanja Sektoru za poljoprivrednu inspekciju.

Internet adresa za podnošenje elektronskog zahteva za odobrenje kretanja za poljoprivredne proizvođače iz oblasti stočarstva je: http://stocarstvo.registar-uzb.rs/

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede omogućilo je poljoprivrednicima da sa bilo kog računara ili prenosivog uređaja podnesu zahtev za odobrenje kretanja, navedeno je na sajtu.
Dozvola kretanja će važiti samo za navedeni dan u pomenutim periodima. Rok za odgovor na podneti zahtev je do 48 sati od prijema poruke.
U navedenoj elektronskoj prijavi, neophodno je popuniti sva obavezna polja u cilju dobijanja dozvole za kretanje sa ciljem sprovođenja poslova u stočarstvu (muža domaćih životinja i radovi na pčelinjaku).
Svako lice koje bude dobilo dozvolu za rad tokom zabrane kretanja biće obavezno da tokom kretanja sa sobom ima i potvrdu, čiji obrazac možete preuzeti OVDE.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede