Konferencija Srpskog udruženja mladih poljoprivrednika na Poljoprivrednom sajmu

sump na sajmu

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika „SUMP“
sump na sajmu
u saradnji sa Novosadskim sajmom i Turističkom organizacijom Novi Sad, a uz podršku Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije organizuje Konferenciju o mladim poljoprivrednicima pod nazivom „Mladi poljoprivrednici u Srbiji i EU“.
Konferencija predstavlja prvi međunarodni skup mladih poljoprivrednika u Republici Srbiji.
Na konferenciji će učešće uzeti predstavnici javnog sektora, vladinih i nevladinih organizacija i predstavnici Evropskog veća mladih poljoprivrednika „CEJA“ kao i predstavnici medija. Ovaj događaj promovisaće mlade poljoprivrednike i izazove sa kojima se oni susreću i ujedno biti prilika potencijalnim poslovnim partnerima za uspostavljanje saradnje i razmenu iskustava.
Konferencija će tematski biti skoncentrisana na iskustva mladih poljoprivrednika iz Srbije i evropskih zemalja, IPARD programu Srbije, a tokom diskusije razgovaraće se i o dodatnim načinima unapređenja saradnje mladih poljoprivrednika iz Srbije i njihovih kolega iz zemalja Evropske unije.
Prva konferencija će biti održana u subotu 14. maja 2016. godine u 13 časova u sali 5, Kongresnog centra „Master“, Novosadskog sajma (Hajduk Veljkova 11, Novi Sad).
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede