Javno slušanje na temu raspodele i planiranja agrarnog budžeta biće 12. jula

subvencije polje

Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu organizuje Javno slušanje na temu „Poljoprivredna politika – pravedna raspodela sredstava podsticaja u planiranju narednog agrarnog budžeta“.

Javno slušanje biće održano u petak, 12. jula 2024. godine u 10 časova u Maloj sali Doma Narodne skupštine, u Beogradu, Trg Nikole Pašića 13.

Odbor poziva poljoprivredna udruženja, organizacije i druge zainteresovane da svojim prisustvom na javnom slušanju doprinesu uspešnom sagledavanju ove značajne teme. Očekuje se od prisutnih da kroz raspravu i smernice odrede smernice u raspodeli agrarnog budžeta ili u eventualnim rebalansima.

„Molimo predstavnike udruženja i organizacija koje se bave poljoprivrednom tematikom da se prijave za učešće na javnom slušanju najkasnije do 9. jula 2024. godine radi blagovremenog pozivanja. za prijave i sve potrebne informacije obratite se Danki Jevtović, zameniku Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu na 060-5585-970, odnosno mejlom na danka.jevtovic@parlament.rs i Dragani Mitić, administrativnom sekretaru Odbora na 064-8420-258, odnosno mejlom na dragana.mitic@parlament.rs@“, navodi se u saopštenju Odbora.

Preporučujemo: Takmičarska izložba proizvoda od maline 9.7. u Vrnjačkoj Banji. Prijavite se do 4.7.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede