Počinje izrada Nacrta zakona o izmenama i dopuni Zakona o priznavanju sorti poljoprivrednog bilja

izrada nacrta zakona

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava javnost da otpočinje izrada Nacrta zakona o izmenama i dopuni Zakona o priznavanju sorti poljoprivrednog bilja.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva predstavnike državnih organa i organizacija, udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, kao i druge zainteresovane strane da se upoznaju sa tekstom radne verzije Nacrta zakona o izmenama i dopuni Zakona o priznavanju sorti poljoprivrednog bilja i da najkasnije do 12. jula 2024. godine daju svoje komentare, sugestije i predloge, navodi se u saopštenju.

Komentari, sugestije i predlozi dostavljaju se Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede putem elektronske pošte na e-mail adresu: priznavanjesorti@minpolj.gov.rs.

Radnu verziju Nacrta zakona o izmenama i dopuni Zakona o priznavanju sorti poljoprivrednog bilja možete preuzeti OVDE. Obaveštenje o otpočinjanju izrade Nacrta zakona o izmenama i dopuni Zakona o priznavanju sorti poljoprivrednog bilja možete preuzeti OVDE.

Preporučujemo: Sorte krompira za industriju (čips, pomfrit, pire)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede