Javni poziv kompanijama za učešće na sajmu Fruit Logistica 2024. Prijava do 20.10.

Fruit Logistica sajam

Sve troškove nastupa na sajmu Fruit Logistica, zakupa i izgradnje štanda, troškove promotivnog materijala, upisnine u sajamski katalog snosi Razvojna agencija Vojvodine

Razvojna agencija Vojvodine (RAV) poziva domaće kompanije da se prijave za učešće na sajmu Fruit Logistica, sajmu svežeg i smrznutog voća i povrća, koji se od 7. do 9. februara održava u Berlinu.

Pravo da učestvuju na sajmu u okviru zajedničkog štanda imaju privredna društva, zadruge i poslovna udruženja registrovana na teritoriji AP Vojvodine (ili njihov ogranak), koja se bave proizvodnjom svežeg i smrznutog voća i povrća, semenske robe, koštunjavog voća, lekovitog i začinskog bilja i sl, i koje ispunjavaju sledeće uslove:

  • Izmirili su poreze i doprinose u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije
  • 100% su u domaćem vlasništvu i
  • poseduju konkurenti proizvod za izvoz i/ili projekat za zajedničko ulaganje sa stranim partnerima.

Troškove nastupa na sajmu Fruit Logistica snosi RAV

U okviru štanda mogućnost za izlaganje ima do 10 kompanija. Rangiranje će se izvršiti na osnovu vremena podnošenja prijave i kvaliteta izvoznog programa/projekta za zajedničko ulaganje/ ponude za prodaju kompanije.

Fruit Logistica

Sve troškove nastupa, zakupa sajamskog prostora i izgradnje štanda, kao i troškove promotivnog materijala i obavezne upisnine u sajamski katalog snosi Razvojna agencija Vojvodine, dok učesnici sami snose troškove svog putovanja, smeštaja, transporta i špedicije sajamskih eksponata i druge troškove vezane za učešće.

RAV obezbeđuje 2 ulaznice po kompaniji/zadruzi/udruženju, dok ostale, ukoliko su potrebne, učesnici obezbeđuju i plaćaju sami. Obaveza učesnika je da prilikom potpisivanja Ugovora o zajedničkom nastupu na sajmu RAV-u dostave jednu blanko solo menicu i da tokom nastupa na sajmu obezbede najmanje jednog predstavnika svog privrednog društva/zadruge/poslovnog udruženja sa aktivnim znanjem engleskom jezika.

Rok za prijavu je 20. oktobar 2023. godine.

Prijavu za učešće možete skinuti ovde. Nakon popunjavanja pošaljite je na mejl olivera.kovacevic@rav.org.rs. Sve dodatne informacije mogu se dobiti od Olivere Kovačević, samo pozovite na telefon 021/472-32-44.

Preporučujemo: Podizanje malinjaka: Izbor parcele, meliorativno đubrenje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede