Dan dobavljača – Agrobiznis 2021, za voćare i povrtare

dan dobavljaca

Dan dobavljača prilika da se predstave proizvođači svežeg voća i povrća kako bi ušli u dobavljačke lance.

Razvojna agencija Vojvodine poziva proizvođače svežeg voća i povrća da se prijave za učešće na prvom od četiri događaja pod nazivom Dan dobavljača – Agrobiznis 2021. 

Kao i prethodnih godina, ovaj događaj okupiće domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije iz sektora poljoprivrede – sa fokusom na prehrambenu i prerađivačku industriju.

Cilj Razvojne agencija Vojvodine je da okupi i poveže domaće i strane privrednike, pomogne domaćim kompanijama da uđu u dobavljačke lance stranih kompanija i započnu ili povećaju izvoz.

Ove godine će Dan dobavljača – Agrobiznis 2021. biti održan u drugačijem formatu.

B2B sastanci će se održavati onlajn, svake poslednje nedelje u mesecu, naredna četiri meseca, a domaći dobavljači imaće priliku da se predstave stranim, domaćim ili regionalmim trgovinski lancima, distributerima, ili velikim proizvođačima prehrambenih proizvoda.

Prvi Dan dobavljača – Agrobiznis 2021 – LIDL – sveže voće i povrće

Prvi Dan dobavljača zakazan je za 24 – 26. mart.

Učešće je besplatno.

Na prvom Danu dobavljača domaći privrednici iz sektora svežeg voća i povrća predstaviće se trgovinskom lancu broj 1 u Evropi, nemačkom globalnom lancu Lidl Stiftung & Co. KG, koji broji više od 11.000 savremenih diskonata, u 29 zemalja širom sveta.

Lidl Srbija KD je uspeo da, u samo poslednje dve i po godine, otvori 46 supermarketa širom Srbije, kao i logistički centar u Novoj Pazovi. Trenutno imaju više od 2.200 zaposlenih i rade na proširenju mreže savremenih diskonata.

Potencijalni učesnici treba da zakažu sastanak sa kompanijom Lidl i ispune registracioni formular.

Od 1. januara 2022. godine svi dobavljači svežeg voća i povrća za Lidl Srbija KD moraće da poseduju Global Gap sertifikat, podsećaju u Razvojnoj agencija Vojvodine.

Odgovor o učešću potrebno je poslati najkasnije do kraja radnog dana, u petak, 12. marta.

Dodatne informacije: sanda.emini@rav.org.rs.

Više informacija o Danima dobavljača – Agrobiznis 2021. i Registracioni formular OVDE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede