Poziv Ministarstva poljoprivrede na informativnu IPARD radionicu

ipard logo zastava

Poziv Ministarstva poljoprivrede zainteresovanim privrednim društvima i preduzetnicima da prisustvuju infomativnoj radionici.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Odeljenje za upravljanje IPARD programom i Uprava za agrarna plaćanja pozivaju zainteresovana privredna društva i preduzetnike, koji se bave pružanjem konsultantskih usluga, izradom poslovnih/biznis planova, projekata i tehničke dokumentacije, da prisustvuju infomativnoj radionici koja će biti održana u četvrtak, 12. avgusta 2021. godine sa početkom u 10.00 časova u Poljoprivrednom klubu, Bulevar kralja Aleksandra 84/I, Beograd.

Teme informativne radionice su:

  • Šesti Javni poziv za Meru 1 i Četvrta izmena Pravilnika za IPARD Meru 1: Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava,
  • Četvrti Javni poziv za Meru 3 i Četvrta izmena Pravilnika za IPARD Meru 3: Investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprovrednih proizvoda i proizvoda ribarstva i
  • Priprema IPARD III programa Republike Srbije 2021-2027.

Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti najkasnije do 09.08.2021. godine, odnosno do popune slobodnih mesta, putem prijavnog formulara koji možete popuniti OVDE.

Molimo vas da, zbog epidemiološke situacije, ispred svake konsultantske kuće prijavite najviše jednog predstavnika. U slučaju velikog interesovanja biće organizovana dodatna radionica.

Agendu informativne radionice možete preuzeti OVDE.

Saopštenje Ministarstva poljoprivrede

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede