„Organska ulica" u Novom Sadu 15. i 16. septembra

organska ulica NS

„Organska ulica“ na Ribljoj pijaci u Novom Sadu stalno prodajno mesto organskih proizvođača otvorena pre četiri godine.

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede u saradnji sa Privrednom komorom Srbije – Regionalnom privrednom komorom Južnobačkog upravnog okruga organizuje manifestaciju:

„Organska ulica Grada Novog Sada“ 15. i 16. septembra u periodu od 8.00 do 13.00 časova na Ribljoj pijaci, Trg Republike 18, Novi Sad

Manifestacija ima za cilj promociju „Organske ulice“ na Ribljoj pijaci kao stalnog prodajnog mesta organskih proizvođača koja je otvorena pre četiri godine od strane JKP „Tržnica“ pod sloganom Dobro za prirodu dobro za nas“.

Namenjena je potrošačima, sugrađanima, svima onima koji vole prirodu i brinu o njoj.

Posetioci će u dva prodajna dana imati priliku da degustiraju sezonsko organsko voće, a tim klastera će ovom prilikom prezentovati brošuru o organskoj  proizvodnji. Potrošači će moći da dobiju besplatan primerak ovog izdanja i na taj način se bolje upoznaju sa organskom poljoprivredom.

Manifestacija se realizuje pod pokroviteljstvom  Gradske uprave za privredu Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i uz logističku podršku Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga koji su prepoznali važnost ovog sektora i podržali manifestaciju.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede