Претрага
Претрага

Obuka za rukovaoce sušara od 7. do 11. juna u Novom Sadu

Obuka za rukovaoce sušara višestruko korisna. Predavači su profesori Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu dvadeset godina...

Galenika

Obuka za rukovaoce sušara višestruko korisna. Predavači su profesori Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.

Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu dvadeset godina radi na posebnoj obuci stručnjaka koji brinu o sušenju i skladištenju svega onoga što se u domaćoj poljoprivredi proizvede.

Blizu hiljadu rukovaoca sušara iz Srbije i regiona do sada je pohađalo kurs, što je najvažniji dokaz njegovog kvaliteta i potrebe.

Predavači su profesori Poljoprivrednog fakulteta sa višedecenijskim iskustvom kako u obrazovanju tako i u praksi.

Organizatori obuke pozivaju zainteresovane da se prijave, čak i ako su je pohađali pre nekoliko godina.

Višestruka korist od sticanja znanja

  1. znatno smanjiti opasnost od požara,
  2. potrošiti manje goriva za sušenje,
  3. imati bolji kvalitet proizvoda koji sušite i
  4. povećati odgovornost rukovaoca sušare.

Obuka po usvojenom planu i programu

Odlukom Nastavno-naučnog veća fakulteta odobren je plan i program obuke u trajanju od 30 časova tokom 5 radnih dana.

On obuhvata: goriva, gorionike, energetiku, tehnologije sušenja i skladištenja, konstrukcije sušara, opremu na centru, rukovanje sušarom, automatiku, evidenciju rada, održavanje, protivpožarne i bezbednosne mere i dr.

Svaki polaznik kursa dobija knjigu.

Nedelju dana po održanom kursu organizuje se provera znanja pred tročlanom komisijom, nakon koje se dobija sertifikat o završenoj obuci za rukovaoca sušara koji potpisuje dekan Poljoprivrednog fakulteta.

Nakon uspešno završenog ispita svaki slušalac dobija certifikat o završenoj obuci za rukovaoca sušara u poljoprivredi koji potpisuje Dekan Poljoprivrednog fakulteta i ispitna Komisija.

Obuka će trajati od 7. do 11. juna. Prijava je u toku.

Pročitajet više o tehnologiji sušenja kajsije

Podeli sa prijateljima:

Preporučeno