Šumadijski sajam poljoprivrede 7-10. septembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu

Sumadijski sajam poljoprivrede

Šumadijski sajam poljoprivrede prepoznatljiv po velikom broju izlagača i posetilaca i raznovrsnim stručnim izložbama koje su sastavni deo ove manifestacije

Šumadijski sajam poljoprivrede 2023. godine održaće se od 7. do 10. septembra na Šumadija sajmu. Ova manifestacija se tradicionalno održava u septembru i već 19 godina pruža podršku poljoprivredi. Sajamsku manifestaciju organizuje Šumadija sajam pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Organizatori su najavili prisustvo više od 100 izlagača koji će se predstaviti kako u dvorišnom delu sajma, tako i u sajmskoj hali. Veliki deo izložbenog prostora je popunjen poljoprivrednom mehanizacijom, opremom i alatima za poljoprivredu.

U okviru pratećeg programa tokom četvorodnevne manifestacije organizuju se stočarske i izložbe pernatih i sitnih životinja, kao i stručna predavanja, tribine i takmičenja. Pored bogatog izlagačkog sadržaja, poljoprivrednici i posetioci će tokom svih sajamskih dana imati priliku da uživaju u bogatom kulturno umetničkom programu.

Radno vreme sajma za posetioce je od 10.00 do 20.00 časova. Ulaz na sajam kao i parking u krugu Šumadija sajma je besplatan.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede