Šumadijski sajam poljoprivrede, jesenja smotra agrara u Kragujevcu

Sumadijski sajam poljoprivrede

Šumadijski sajam poljoprivrede i ove godine ćodržava se u septembru u Kragujevcu.

Tradicionalni 17. Šumadijski sajam poljoprivrede održaće se od 2. do 5. septembra na Šumadija sajmu. Ove godine posetiocima će se predstaviti brojni domaći izlagači iz svih sektora poljoprivrede: mehanizacije, opreme, stočne hrane, proizvoda od plastike, opreme za preradu voća, povrća, semenskog i sadnog materijala.

Predstavljanje izlagača organizovano je u okviru spoljašnjeg izložbenog prostora i u sajamskoj hali od 1.600 kvadrata koja je kompletno popunjena.

Početak sajma rezervisan je za prezentacije najnovije mehanizacije, opreme i alata za poljoprivredu.

Sastavni deo ove manifestacije je bogat prateći program koji će uveličati ovu četvorodnevnu manifestaciju. Na sajmu će biti predstavljen kompletan program iz oblasti poljoprivrede kojim će, poručuju organizatori, biti zadovoljni i naprobraniji posetioci. Organizovane su izložbe sitnih životinja, svinja, ovaca, krava, konja, kao i stručna predavanja i razna takmičenja.

Pripremljen je i bogat kulturno-umetnički program u okviru kojeg će nastupiti i više Kulturno-umetničkih društava, a sajamske dane uveličaće i nastupi izvornih pevačkih grupa.

Besplatni ulaz i parking

Sajam poljoprivrede organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Partneri 17. Šumadijskog sajma poljoprivrede su Dunav osiguranje i Agro Jug, a prijatelj ove velike manifestacije je kompanija  “Jović-servis i remont” d.o.o. iz Bačke Palanke. Za sve posetioce obezbeđeni su besplatan parking i ulaz.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede